Szövöde

24000 Ft

Szövöde tábor

8 éves kortól

Június 24-28. Stúdiófoglalkozások

Elfogyott

Cikkszám: 25 Kategória: Címkék: ,

Szövöde tábor

8 éves kortól

Június 24-28. Stúdiófoglalkozások

Ismerkedés a szövés, fonás eszközeivel, anyagaival. Szövőkeret vagy karmantyúbaba használatának elsajátítása. Szövött szőnyeg/tarisznya/ülőpárna vagy szövött figura (állat,- ember figura) készítése.

Gyakori kérdések és válaszok:

A táborok díja az ebéd árát nem tartalmazza.

Az ebéd árát a Gólya Vendéglőben készpénzzel, bankkártyával és OTP Szép Kártyával lehet fizetni.

Sajnos nincs. Ebben az esetben javasoljuk, hogy rendeljenek, vagy csomagoljanak megfelelő ebédet a gyermeknek.

Ebéden kívül nem áll módunkban étkezést biztosítani a gyermekek részére. A hozott hideg élelem a kijelölt helyen bármikor elfogyasztható.

Igen, a tábor díja az egész napos ittlétet magában foglalja.

A tábor ideje alatt a Napsugár Gyermekház reggel 7 órától délután 16 óra 30-ig van nyitva.

Délelőtti műhelymunka: 9.00-11.00-ig, Délutáni műhelymunka: 13-15.00-ig, Egész napos műhelymunka: 9.00-11.00-ig és 13-15-ig. Az időpontok a foglalkozásvezető döntése alapján változhatnak. A foglalkozáson kívüli időben a gyermekek szabad és irányított tevékenységekben vehetnek részt.

A gyermek bármelyik műhelyfoglalkozásra van is regisztrálva, reggel 7.00-tól 16.30-ig maradhat a Napsugár Gyermekházban.

Az online foglalás napján.

A tábor megkezdése előtti tíz napban történt megbetegedés esetén orvosi igazolás felmutatása szükséges a tábori díj visszafizetéséhez. Megkezdett tábor esetén már ezzel az indokkal sem áll módunkban visszatéríteni azt.

Legkésőbb a műhelyfoglalkozás megkezdése előtti 15 percben érkezzenek meg a gyermekek. Hétfőnként 8.45-kor ismertetjük meg a résztvevőkkel a tábori szabályokat, ahol célszerű megjelenni. A foglalkozáson kívüli időben a szülő szabadon dönthet az érkezés és távozás idejéről, melyet az ügyeletes kollégával szükséges egyeztetni.

A műhelymunkán kívüli időben a gyermekek számára benti és udvari játékokat biztosítunk, vetélkedőket és csoportos játékokat szervezünk, valamint kézműves tevékenységet is biztosítunk.

Tevékenységtől függően a műhelyek 5-10 fővel működnek.

A tábor heti létszáma 40-45 fő gyermek.

Okos eszközök csak saját felelősségre hozható a tábor területére. Használata nem tiltott, de kérnénk a szülők együttműködését, hogy azt a gyermek csak a szülővel való kommunikációra használja.

Amennyiben a foglalkozás jellege indokolja (pl. agyagozás, jóga) mindenképpen érdemes váltóruhát bekészíteni. Egyéb esetben is indokolt a „játszós ruha” és érdemes gondoskodni esőkabátról.